2023-05-16
😋🥐*超人气新加坡🇸🇬 超高质主打健康面包🍞🥖 Baker Talent面包店💖💖(新蒲岗店)📍 分店1️⃣地址:红磡黄埔天地奇妙坊第1期地下7E号舖网址:https://s.openrice.com/QrbS0zv4600~ueg4UBA📍分店2️⃣地址:新蒲岗太子道东638号Mikiki1楼116A号舖网址:https://s.openrice.com/QrbS0PSiA00~uxpPvAw今日去左新蒲岗Mikiki嘅超人气新加坡🇸🇬 🍞🥖 Baker Talent面包店💖面包店主打健康,仲有超多唔同款式嘅面包,好快我就被吸引住,走左入去拣面包😬😬估唔到价钱仲好大众化 🤩😍💠招牌特浓芝士挞💖 浓浓嘅芝士香味,芝士挞皮又松脆,食落好满足😋😋💠蔓越莓乳酪🧀️软绵绵嘅蔓越莓乳酪包,新鲜蔓越莓,配埋浓浓奶香嘅Cream Cheese🧀️酸酸甜甜嘅味道好夹,有惊喜💖💖💠芝士火腿牛角包🥐牛角包松脆,夹埋芝士火腿,丰富好多好味好多😊💠随机迷你杂锦包😍店员将新鲜出炉嘅面包随机放入袋,一袋有5个😋😬有紫薯包、两个芝麻芝士包、奶黄包、红豆包,细细个但馅料多,一袋可以试匀哂咁多款口味嘅面包,抵🥰我个人就最钟意食芝麻
📍 分店1️⃣地址:红磡黄埔天地奇妙坊第1期地下7E号舖
💠招牌特浓芝士挞💖
浓浓嘅芝士香味,芝士挞皮又松脆,食落好满足😋😋
💠蔓越莓乳酪🧀️
💠芝士火腿牛角包🥐
牛角包松脆,夹埋芝士火腿,丰富好多好味好多😊
💠随机迷你杂锦包😍
店员将新鲜出炉嘅面包随机放入袋,一袋有5个😋😬有紫薯包、两个芝麻芝士包、奶黄包、红豆包,细细个但馅料多,一袋可以试匀哂咁多款口味嘅面包,抵🥰我个人就最钟意食芝麻芝士包,一啲都唔腻而且越食越开胃😝🤭
💁🏻♀️😋✳️✳️ 🍞🥖 Baker Talent面包店💖其他好味推介✳️✳️💖😋「咖啡、奶茶、芝士挞、蔓越莓乳酪、榴梿菠萝包」