2025-01-06
Premium beef tongue set 极上牛舌定食 $178呢一款极上牛舌定食真系好高质✨,牛舌嘅口感好弹牙,牛肉味极之浓郁🤤,有少少入口即溶嘅感觉,超级正,定食里面包埋茶碗蒸🍳、小钵、自家制嘅渍物同埋养生面豉汤🥣,确实唔错啊👍🏻Beef tongue set in red wine sauce 👅🍷红酒汁牛舌定食 $98好受欢迎嘅红酒汁牛舌定食性价比够晒高,牛舌嘅口感腍身,渗埋酸酸甜甜嘅蕃茄红酒酱🍅,相当入味,除咗餐厅招牌牛舌之外,成个套餐仲有养生又清甜嘅沙律🥗、滑捋捋嘅海鲜茶碗蒸、唔算太辣嘅韩国泡菜🌶️,捞埋饭一齐食,够晒饱肚Been tongue oden 牛舌关东煮 🍢 $88而家冬季限定嘅牛舌关东煮适合冰凉嘅天气食,热辣辣🔥嘅关东煮里面有慢煮牛舌芯三件、竹轮两件、特色黑薯糕、有惊喜嘅年糕福袋、大根、味道鲜甜嘅鱼饼🍥同埋鸡蛋🥚,暖笠笠得来又够晒丰富!Mentaiko-stuffed Chicken Wing 🍗明太子鸡翼 $58即叫即烧嘅明太子鸡翼入面大量明太子酱汁,味道浓郁之余又唔会太咸,鸡翼嘅外皮香脆😋,里面肉质Juicy又够嫩滑🐔,而且充满明太子香,系一款高质又适
极上牛舌定食 $178
红酒汁牛舌定食 $98
Been tongue oden
牛舌关东煮 🍢 $88
明太子鸡翼 $58
即叫即烧嘅明太子鸡翼入面大量明太子酱汁,味道浓郁之余又唔会太咸,鸡翼嘅外皮香脆😋,里面肉质Juicy又够嫩滑🐔,而且充满明太子香,系一款高质又适合同朋友share嘅小食,值得推介