1️⃣⭐️Gorgonzola & Apple $178 (8/10)⭐️估唔到蓝芝士配苹果可以咁好食😍 Gorgonzola呢只蓝芝士无咁重口味,平时唔食嘅人都会啱食😆 苹果好薄一片片,加埋少少糖好好食🤤 好少见嘅配搭,唔怪得个个黎都食呢个啦🤣 如果有少少果仁增加咬感就好啦❤️2️⃣ Crudo $178 (7/10)经典意大利pizza配搭💕有火箭菜同埋大量Parma Ham🍗 大量芝士超正,配合埋Grana Cheese好好食🥳 叫哩个绝对系味道嘅保证👍🏻3️⃣ Calamari $88 (5/10)以为西式嘅炸鱿鱼会系鱿鱼圈,估唔到系咁似椒盐鱿鱼酥🤣 味道方面ok嘅,少少咸味😋 旁边仲有他他酱可以点👍🏻 整体惊喜度唔高,同埋性价比普通🙈4️⃣ Signature Seafood Bucatini $168 (3/10)哩个真系好好好好失望😨 先讲吓海鲜系几新鲜嘅,特别系鱿鱼同虾😗 味道方面非常普通,只有少少辣味同蒜香🥺 成个意粉好油🤢 Bucatini通心长意粉同普通粗意粉冇分别🥲 无咗个种里面个窿充满着酱汁嘅感觉🤥 意粉卖相又普通,份量又唔多,但价钱同pizza一样🙃 用旧钱叫多个pizza好过📌

2️⃣ Crudo $178 (7/10)

3️⃣ Calamari $88 (5/10)

📌 Polaf 2次6点半去铜锣湾店,已经要排个半钟以上先有位😳 听闻上环店少啲人😳
  • Gorgonzola & Apple