2020-10-24 196 浏览
新蒲岗系一个好多食物餐厅既地方 这个地方好容易揾 系位于大有街附近 以前系一间cafe 好可惜因为一场疫证已经结业 现在已经变左间台湾野食本身我都对这间台湾餐厅好有期望 因为入边都有好多人食 点知就系一个伏未开始 😡古早卤肉饭 配盐酥鸡扒 $44盐酥鸡扒完全唔系盐酥味 系街边小食档好普通的炸鸡扒 卤肉饭其实都唔系用卤肉 叫炸酱饭就差唔多 系有点失望 坚.鲍鱼花胶滑鸡石锅浓汤刀削面 蚝油生菜 $56Menu同个名都有「石锅」呢个字 一上枱系用碗上 咁都唔紧要 但系入边只有两件比较多肉少少的鸡肉 其他全部都系鸡骨鸡颈😒 其实都收得人$56 好心就俾多少少肉人食啦真的是滑鸡?应该系鸡骨比较贴切 😂肉松手抓煎蛋饼 $16呢个真系极品!实物同相实在差太远 我都忍唔住问职员系唔系有上错 首先卖相超级奇怪 职员求其将沙律酱同一啲不知名的甜甜酱放上个蛋饼上 我想讲个甜甜酱系一啲都唔夹 结果我食左一啖就成个无食 肉松同芝士又唔够 劲失望🤬有冇差咁远珍珠奶茶 加$10如果一早知要加$10有咁既质素珍珠奶茶 总之我就唔加钱总括来讲:我系一定唔会再食呢间餐厅!1)餐厅好污糟 垃圾桶系客人坐的地方附近 见到都唔

古早卤肉饭 配盐酥鸡扒 $44

有冇差咁远

珍珠奶茶 加$10
如果一早知要加$10有咁既质素珍珠奶茶 总之我就唔加钱
珍珠奶茶

总括来讲:我系一定唔会再食呢间餐厅!
1)餐厅好污糟 垃圾桶系客人坐的地方附近 见到都唔开胃
2)餐厅入边系超级冻 因为灯同风扇是连在一起 就算我同职员讲过话好冻 但系佢哋都有啲不耐烦帮你教细 冻到我一路食一路流鼻水
3)职员态度好差 我听到后面有妈妈想拎杯水 职员好唔愿意去拎 仲要讲话佢哋只有外卖杯 难道只有外卖杯就唔可以比水?定系要外卖杯就要另外收费?百思不得其解
推介指数:零
2020-10-24