2022-09-26
食糖水真系唔可以拣人少嘅舖头🤦🏽♀️🤦🏽♀️就系贪佢唔使排队😵💫谂住快快脆脆食完可以走点知就中伏🤯🤯🤯见佢个环境正正常常坐入去都算舒服嘅,谂住叫侍应落单,佢就叫我哋用电话自己落,结果落完呢样又话冇,果样又话冇,嘥气😑😑😑仲要态度劲差,最终叫咗两个一个招牌芋圆,一个椰汁紫米露结果招牌芋圆正正常常,但就唔够冻想叫佢加几粒冰,结果佢就自把自为加咗冰奶😵😵我哋真系O晒咀😵💫😵💫第二个就系椰汁紫米露完全唔系𠮶回事,黎到成碗都系泡,劲核突好似呕吐物咁🤮🤮完全冇食欲😤仲要明明系叫椰汁紫米露,结果西米仲多过紫米,我问个职员,系咪黎错咗,佢话冇黎错,话紫米露系咁,之后就冇理我走咗啦😩😩😩我想讲我真系从未食过咁难食嘅紫米露🤦🏽♀️🤦🏽♀️同埋明明紫米露就唔系咁嘅😩😩绝对冇下次😤😤都唔希望有人再中伏
,最终叫咗两个一个招牌芋圆,一个椰汁紫米露