餐厅: 浦和日本料理
资讯:

公司活动带大家食放题 18:00开波坐低咗之后当然系先落咗刺身先 同一时间出去攞饮品 种类唔多 得几款嘢饮 同一个柜入面有埋甜品 款式都好少 得啲cheap cheap啫喱泡芙等等 再隔离有个雪柜系摆糯米糍 屎窟痕想食少少先 于是问店员糯米糍有咩口味 店员回覆: 啲人搞到乱晒都唔知咩味我心谂: 咩料🤷🏻‍♂️即系要自己逐只逐只试咩味本身餐厅系会送一个刺身拼盘 刺身虾系几好食嘅 赤背海胆鲍鱼正常 生蚝就出晒事 上面有pat咸咸地嘅啫喱 蚝系有阵腥味 仲有少少酸添🤢🤢🤢食完呢个拼盘 等等等等等等等咗30分钟用手机落order啲刺身都仲未到 就决定问职员叫佢追追单 点知佢话同个拼盘一齐上咗 系都要同我辩论 好彩有图有真相 我show俾佢睇头先嚟𠮶碟拼盘系冇我哋点嘅刺身 佢先肯再出过一盘 (有啲惊佢哋加料😂)主要系想讲职员态度好一般 我有位同事听到佢哋直程话我哋好嘈 因为我哋有成差唔多30人一齐食另外我哋仲有叫啲炸物 例如樱花虾炸芝士年糕 系冻㗎🫨🫨🫨大家可以估吓呢旧系咩嚟🤣.....系个样发咗霉嘅心太软啊🫨🫨🫨个卖相真系吓死人 望到都唔想食 所以净系切咗个角仔嚟食 外层唔系蛋糕 一咬就碎 啲朱
公司活动带大家食放题 18:00开波

另外我哋仲有叫啲炸物 例如樱花虾炸芝士年糕 系冻㗎🫨🫨🫨

朱古力心太软

大家可以估吓呢旧系咩嚟🤣
系个样发咗霉嘅心太软啊🫨🫨🫨
个卖相真系吓死人 望到都唔想食 所以净系切咗个角仔嚟食 外层唔系蛋糕 一咬就碎 啲朱古力味好假

总括而言 呢间餐厅刺身还可以 但系啲生蚝就最好唔好食 我食完之后都有少少肚痛
服务态度一般

虽然餐厅做紧买四送一优惠 平均都要$450一个人 如果冇做优惠连埋加一系$570一个人 如果以价钱嚟讲 有好多餐厅都平过浦和 更何况啲嘢唔好食居多 (啲罗便臣啫喱唔错嘅🙈🙈🙈)

冇下次🤮

2024-06-03