2018-03-05
冇嘢做嘅日子一定系瞓到12点几1点先超身😴出得去食嘢啲menu都转晒做下午茶噜🤭近排发现咗呢到嘅下午茶选择多,份量多,价钱亲民😍系真正嘅cp值高😆👍🏻.#西西里式鲜茄烤猪扒焗珍珠饭 ($34)😋好味指数:(7.5/10)饭嘅份量都几多🍚猪扒食落去肉质都几淋而且有好多块🐷芝士都几多咖,捞匀佢啖啖都有芝士咁济🧀食到尾仲可能有成大块芝士系到添😍如果觉得太济唔紧要,因为呢碗焗猪扒饭都几多蔬菜😛有茄子、蕃茄同红萝卜等等🍆#汉堡扒意大利蕃茄浓汤扁意粉 ($29)😋好味指数:(7/10)烟肉、野菌、餐肉、香肠、火腿等等今次就拣咗煎焗流心蛋(食食下发现,其实咪姐系太阳蛋🤣🍳个名系改得几吸引嘅)汉堡扒同扁意粉都系大家平时食开嘅质素咁,不过不失😚个汤嘅蕃茄味系ok嘅,而且入面就有啲番茄粒系到😳🍅.#蒜香牛油多士 (+$3)😋好味指数:(6.5/10)嗌咗个蕃茄浓汤餐,就可以加三蚊有呢个多士🍞真系好抵😳!一嚟到见到成块金黄色真系好吸引😋食落去蒜味就唔系好重😤不过加3蚊都算系咁呀👍🏻.⭐温馨小提示📌小心比焗猪饭个碟辣亲只手😗
#西西里式鲜茄烤猪扒焗珍珠饭 ($34)
😋好味指数:(7.5/10)
#汉堡扒意大利蕃茄浓汤扁意粉 ($29)
😋好味指数:(7/10)
烟肉、野菌、餐肉、香肠、火腿等等
#蒜香牛油多士 (+$3)
😋好味指数:(6.5/10)
⭐温馨小提示
📌小心比焗猪饭个碟辣亲只手😗