2019-09-20 39 浏览
细个嘅时候,鱼柳包对我来讲好奢侈,好难得好难得先会有一次机会可以食麦当劳,大个选择多咗,已经少食咗好多,今日经过朗豪坊呢间麦当劳,突然好有冲动入去回味一下。原来麦当劳都有下午茶餐,系星期一至五先至供应,价钱真系相当超值, $16有好多种配搭,我今日就拣咗鱼柳包加港式热奶茶☕️!鱼柳包热辣辣,加埋半溶嘅芝士,同埋超级美味嘅酱汁,细个食到鱼柳包嘅幸福嘅感觉即刻涌返晒上嚟❣️不过奶茶我都系钟意饮以前果种味道,而家呢只港式奶茶好似奶味比较薄,茶亦都唔够浓,不过胜在$16就有个包加杯嘢饮, 喺而家物价咁贵嘅香港,真系好难揾到!顺带一提依间麦当劳似乎都几好座,虽然都系多人,但系够晒大同埋座位唔会密质质,仲有埋mc cafe,钟意食边样都得!

!
2019-09-18