2011-11-11
一直都知道世贸中心间Ruby Tuseday午餐有买一送一优惠,仲可以系商场地下部E-Directory print Coupon,实在太方便喇!呢个promotion去到11月30号咋,今日趁返半日工,同男朋友叹返个超值既露比午餐先~~~~露比set lunch 有 汤或沙律拣,主菜同餐饮。主菜我地拣左mini burger迷你露比同千层阔面,餐汤就拣忌廉汤,仲有面包送tim~~~忌廉汤同我平时系出面饮既味道好唔同呀,好香浓既奶味,反而忌廉味道就较轻。可以一边饮汤一边"点"黑糖面包或者法包,头盘经已好开胃喇主菜黎喇!午餐既mini burger有两个,burger亦可以选择要牛肉馅或者鸡肉馅。当然我地要牛肉同鸡肉各一喇,可以试到两款味道嘛~~~男朋友大赞好味道!另外有我最爱既粗薯条做伴碟,差不多成碟粗薯条都俾我食晒至于千层阔面,有两块蒜蓉片做伴碟,好香浓好脆呀~~~好钟意呀!阔面有好厚厚既芝士铺系面,啖啖都有芝士同阔面,好正呀!不过午餐既份量比较少,男朋友食完话唔系好咁喉。但有买一送一优惠,仲想点呢~~~~最后埋单都系大约90几蚊,100蚊有找!有买一送一优惠的确好超值,我一定会再黎
露比set lunch 有 汤或沙律拣,主菜同餐饮。
最后埋单都系大约90几蚊,100蚊有找!有买一送一优惠的确好超值,我一定会再黎食多几次呀!