2017-10-17
我食咗< 意房菜 >都有十年了。每次出旺角都必会去<意房菜>或者< 意欧 >食饭。因为食开有感情又唔洗谂去食咩, 又唔洗去冒险试新嘢。今日朋友想食 < 意欧 > ,所以就选择咗系 < 意欧 >食饭。今次我们三个女仔叫咗个二人套餐,有鲜茄罗宋汤,蒜茸包,小食拼盘,烟三文鱼凯撒沙津,Pizza,鲜茄海鲜意大利饭,心太软雪糕,还有抹茶红豆特饮。鲜茄罗宋汤好香浓鲜番茄味,配埋脆卜卜嘅蒜茸包,真系好正嫁!小食拼盘有蜜糖鸡翼,肠仔和司华力肠,仲有芝士脆片。烟三文鱼凯撒沙津好大碟,沙律菜好新鲜,沙律酱调味得好好食。Pizza有劲多芝士和配料,仲有热辣辣嘅番茄酱比您点Pizza食,真系好正。鲜茄海鲜意大利饭啲海鲜都好多,意大利饭好烟韧好好味。心太软雪糕,心太软中间系流心嫁,仲有好香浓嘅朱古力味,配埋云呢拿雪糕,简直系绝配抹茶红豆慕士特饮,好香抹茶味,红豆甜甜地,慕士好滑,好好饮啊!三个人食到超饱都系三百几蚊埋单,真系超级抵食又超级好食!嚟旺角必食推介,真系冇介绍错,最紧要呢到价钱经济实惠,食材由意大利进口,真材实料。真系无得输本人诚意推荐
鲜茄罗宋汤好香浓鲜番茄味,配埋脆卜卜嘅蒜茸包,真系好正嫁!
小食拼盘有蜜糖鸡翼,肠仔和司华力肠,仲有芝士脆片。
烟三文鱼凯撒沙津好大碟,沙律菜好新鲜,沙律酱调味得好好食。
鲜茄海鲜意大利饭啲海鲜都好多,意大利饭好烟韧好好味。
三个人食到超饱都系三百几蚊埋单,真系超级抵食又超级好食!