1K
2019-02-11 311 浏览
这里食晚饭绝对抵食同埋一定食得饱而又有质素!同朋友行过见到个招牌都几特别食嘢!就一于入去食嘢,有中有西,还有特色咖喱,今晚就系点了个抵食2人晚市套餐$328,这个价平时最多都系两个前菜,两主食,两杯饮品,但呢个餐有齐餐厅内嘅特式食物选择,我们今晚就点了花雕醉鸡卷、水煮鱼、宫保鸡丁、德国咸猪手、咖喱牛坑腩、海胆炒饭,六种口味一个价钱,还有两杯饮品,就咁已经相当超值!而份量就更加冇得输,十足分量!花雕醉鸡卷浸在花雕内够晒味道,入口鸡肉软滑还带点酒香,正!而个水煮鱼嘅鱼片啖啖都系肉,配埋个酸辣嘅汤底真系十分暖胃醒神!而宫保鸡丁就更加味道十足,嫩滑嘅鸡肉加埋香脆嘅腰果入口,即时感觉到个阵麻辣赤椒在口中散发出来嘅刺激!而德国咸猪手嘅皮脆内香,入口够晒卜卜脆,而且还有薯条伴碟,都十分香脆,真系一道菜接住上!而份咖喱牛腩咖喱味道浓郁,牛腩肉质软熟嫩滑,真系十分忙碌,要亲热入口!最后个海胆炒饭入口都感觉到好香嘅海胆味道,二话不说就加埋啲咖喱汁入口,超正,今晚咁食真系觉得十分之满足,一个价钱有多重享受,而味道唔会因你系套餐而改变,感觉超值!而饮品就加钱转埋杯黑糖珍珠可可奶,珍珠烟韧有口感,可可味道浓郁,
花雕醉鸡卷浸在花雕内够晒味道,入口鸡肉软滑还带点酒香,正!
今晚咁食真系觉得十分之满足,一个价钱有多重享受,而味道唔会因你系套餐而改变,感觉超值!而饮品就加钱转埋杯黑糖珍珠可可奶,珍珠烟韧有口感,可可味道浓郁,帮忙解一解口中嘅辣感!