灣景廳

Harbour Restaurant
餐厅: 灣景廳
资讯:

2020-01-15 2014 浏览
新年头梗系约好友出嚟聚聚啦,好友话不如去食buffet啦, 大把时间慢慢谈。 老友安排依间酒店食lunch buffet 话用一个饮食apps订位系有75折,好抵㖞。好多年前食过湾景厅都觉得唔错嘅,今次再嚟食下啦 ,友人预先已经book咗近窗口位,清清静静地倾餐饱,枱与枱之间都好阔落,又舒服。食物种类都算多, 冷盘区有我至爱嘅虾、青口、蚬同螺肉。 青口好大只,虾都弹牙,蚬肉鲜甜,不错呀。鱼生区有三文鱼同埋鲷鱼刺身,都好厚身鲜甜, 寿司都唔错呀, 觉得好新鲜啰。熟食区都不过不失, 样样都好食。最后梗系要留肚食我至爱嘅甜品啦, 甜品种类都算多,样样甜品都好味,尤其是最令我惊喜嘅系葡挞 同云石芝士蛋糕,味道好细致,芝士味浓郁。同好友痛快地吃了一餐!

熟食区都不过不失, 样样都好食。

同好友痛快地吃了一餐!