2021-12-04
北角都有好野食!仲要平靓正!百半吾洗就食到牛扒set包沙律,餐汤,甜品,饮品,牛扒已配饭,意粉或薯条!真系劲抵,服务又好!呢间就系cafe paradise !系北角b3出口行2分钟就到,出面门面有个天使翼比人打卡嘅!入到去店员都有礼貌,介绍坐位,又比水招呼,menu都多元化,有意粉, pizza, 扒,铁板饭等等。呢个牛menu真系冇得输,价钱已一开始讲左,我已经系拣左108元石烧纽西兰一级超石牛板腱,加30元要左set,沙律,餐汤,甜品,饮品,如果再平d可以拣88元的牛下肩眼肉,讲返味道,佢用石热住上碟,好正,食到尾都keep住好热,所以要一上碟就食,吾系到尾就可能会再熟少少,牛都几重牛味!正,keep住肉汁,好juicy,有2种浆配埋,我系跟薯条,份量都好多,已经好饱,餐汤系白汤嚟,creamy香滑,沙律都大大份,落左吾少沙律酱正丫!甜品就比左蓝莓芝士蛋糕,吾错!整体好满意!咁嘅价钱,又比埋块石你一大块200g扒!超值又好食!