2023-08-12
喺铜锣湾睇完戏,行街见到地铺有间烧肉ONE,好耐无食烧肉嘅我哋,紧系要试试。全日套餐都有12款,拣好就扫下枱上嘅用QR code 落单就得啦。酱汁方面都有好多选择,满足晒唔同口味嘅朋友,仲好贴心有餐牌介绍唔同味道架!我哋两个叫咗一份G餐 安格斯肉眼套餐 300g 同多国口味嘅E餐 西班牙🇪🇸豚五花+亚洲猪豚肉同日本🇯🇵新泻鸡爽肉套餐 300g。✨澳洲安格斯肉眼套餐牛肉肉味浓厚,入口融化之外,油脂分布比例丰富,而且切割嘅厚度啱啱好,肉质软嫩多汁。✨ 西班牙🇪🇸豚五花+亚洲猪颈肉同日本🇯🇵新泻鸡爽肉套餐豚肉多汁鲜嫩,口感柔软,而鸡肉爽口弹牙,肉味浓郁,烧到脆脆哋咁食,包埋生菜一齐食,好正呀~套餐仲可以选择日本枝豆、沙律或者泡芙,再加饭或生菜,亦都可以因应需要选择米饭嘅份量,留返位置继续烧肉🤤如果套餐都未食饱,仲可以另外单点食物!食肉兽就啱晒啦~下午茶时段仲要做紧全单半价优惠,两个人食都唔使 $300呀🤭
豚肉多汁鲜嫩,口感柔软,而鸡肉爽口弹牙,肉味浓郁,烧到脆脆哋咁食,包埋生菜一齐食,好正呀~ 套餐仲可以选择日本枝豆、沙律或者泡芙,再加饭或生菜,亦都可以因应需要选择米饭嘅份量,留返位置继续烧肉🤤如果套餐都未食饱,仲可以另外单点食物!食肉兽就啱晒啦~下午茶时段仲要做紧全单半价优惠,两个人食都唔使 $300呀🤭