一直book mark咗呢间餐厅,今次终于有机会嚟呢度食火锅啦!🔔晚餐 Set C好抵食,有几款肉同汤底可以拣,分别系咸菜胡椒猪肚汤、日本产黑毛和牛、魔鬼辣安格斯牛肉、美国安格斯牛肉、西班牙伊比利亚黑毛猪同埋孜然羊肉片。🤝🤝🤝火锅 Set C🤝🤝🤝 火锅里头有几款肉同汤底可以拣,咸菜胡椒猪肚汤、日本产黑毛和牛、魔鬼辣安格斯牛肉、美国安格斯牛肉、西班牙伊比利亚黑毛猪同埋孜然羊肉片,咁多选择实在令人眼花瞭乱!每款肉都准备得非常新鲜,呢个Set C 除咗有好多好嘅肉选择之外,仲有好丰富嘅配菜,食得够满足!🙌🏼🙌🏼🥩🥩🥩各种肉🥩🥩🥩日本产黑毛和牛,质地细腻,带著浓浓的奶香味,油脂同肌理都啱啱好,咀嚼起来柔嫩无比,口感非常之好,真系好食!魔鬼辣安格斯牛肉,犹如火焰中的魔鬼,辣度十足,但又不失肉的鲜美,香辣可口同埋美国安格斯牛肉等等,每种肉都有佢嘅特别,配上汤底,真系太滋味了!😺😸😽😽😽一锅堂的环境😽😽😽呢度嘅环境非常舒适,装修简单但一应俱全。所以如果你想揾间舒适嘅地方食火锅,一锅堂肯定系你嘅唔二之选!😚😚😚哈哈,感觉今次我嚟到一个充满惊喜嘅地方,一锅堂嘅火锅让我完全惊艳,太抵食啦🍲我要强烈推荐俾

🤝🤝🤝火锅 Set C🤝🤝🤝

🥩🥩🥩各种肉🥩🥩🥩

😽😽😽一锅堂的环境😽😽😽

哈哈,感觉今次我嚟到一个充满惊喜嘅地方,一锅堂嘅火锅让我完全惊艳,太抵食啦🍲我要强烈推荐俾我身边嘅朋友,哈哈哈哈哈👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼饮饱食醉嘅我,一定会再嚟一锅堂!🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼