(非会员)
同几个朋友一齐试过d 𩠌. 第一道𩠌系 "金山扒翅", 大大旧翅, 够晒份量. 最中意就系所有𩠌菜不含味精制作, 啱晒我地而家追求健康饮食. 最正, 最有特色𠮶几味𩠌就系招牌三色虾及 花雕蛋白蒸蟹 . 三閊虾有黄金虾, 鼓油虾及芝士虾丸, 朋友最中意芝士虾丸, 未摆上枱, 佢地话已经闻到好香既芝士味.食落又唔觉"漏", 芝士份量控制得啱啱好. 另外花雕蛋白蒸蟹, 有好香既花雕味. 但却没有苦涩的酒味. 令唔饮酒既朋友, 赞不绝口!而原汁鲍鱼扣山珍海味却份量十足, (有鲍鱼, 花胶, 及海参, 而鲍鱼的份量是每位客人都有一个), 清蒸海班: 是用贵价的老虎班, (图中的班是三人份量而已, 十人份量的会大几倍) 金银蒜蒸圣子皇: 好食但又不肥腻.而天下第一鸡 则非常滑. 但略嫌不够鲜甜. 可能是老板和我们认识, 给我们三个人一只鸡的份量太大, 令我们觉得有得 略逊一筹.总得来说 是非常不错的. 因为$216 就可以吃到那么多贵价的𩠌菜, 而且有红酒, 汽水,啤酒及生果送. 最适合一班朋友聚会, 及一些小的饮晏.
瑶柱扒西兰花
招牌三色虾 (此乃三人份量, 自家制作, 芝士虾丸香而不腻)
花雕蛋白蒸蟹 (有花雕香味, 但冇酒既苦味. 朋友话好正)
天下第一鸡
瑶柱扒西兰花