🇯🇵香港都品尝到正宗日本师傅的味道,呢度嘅𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖超级出名,不过今次介绍呢度CP值高又有质素嘅ʟᴜɴᴄʜ ꜱᴇᴛ ,午市套餐都几抵,定食本身已经包埋沙律前菜、茶碗蒸:Ⓕ 虾🍤天妇罗 + 寿司6贯定食 $208✨一个定食有齐我最喜欢嘅食物:🍣感受一口寿司的美味,寿司维持着𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖的质素,食材新鲜,其中我最喜欢❤️香葱拖罗鱼蓉军舰肥美拖罗用加上香葱味味可口,可食唔停口。🧡海胆属于色泽属于鲜艳嘅橙黄色,浓郁鲜甜,由于选用优质货色,苦味略低不涩,推荐!🤍白雪雪嘅带子软绵鲜甜,美味可口。🩷三文鱼虽然常见,但三文鱼纹路清澈,入口肥美软滑,非常出色。💛🥚茶碗蒸超级滑嘅茶碗蒸,入口即滑入喉咙,大轻微鲣鱼味道,入面仲有粒粒冬菇,增加口感。海带乌冬🥢乌冬质地烟靭,带有口感,绝对是上等货色,配合简单嘅汤底味道已经不错。天妇罗🍤虾蔬菜每款各一,炸得香口松脆,配合乌冬一流配搭!🤎鳗鱼饭定食 $158鳗鱼外脆内软,非常厚肉,鳗鱼饭底配上粒粒分明的米饭,特制酱油甜而不腻,全部混合一齐,每啖都感受到鳗鱼的香气,大满足!✨ʟᴜɴᴄʜ套餐质素好高,以呢个价钱嚟讲超值,值得一食。Follow IG 会有免费日式甜

Ⓕ 虾🍤天妇罗 + 寿司6贯定食 $208
✨一个定食有齐我最喜欢嘅食物:

❤️香葱拖罗鱼蓉军舰
肥美拖罗用加上香葱味味可口,可食唔停口。

🧡海胆
🤍白雪雪嘅带子软绵鲜甜,美味可口。

🩷三文鱼
虽然常见,但三文鱼纹路清澈,入口肥美软滑,非常出色。

💛🥚茶碗蒸

海带乌冬

天妇罗🍤
虾蔬菜每款各一,炸得香口松脆,配合乌冬一流配搭!

🤎鳗鱼饭定食 $158

✨ʟᴜɴᴄʜ套餐质素好高,以呢个价钱嚟讲超值,值得一食。
Follow IG 会有免费日式甜品:抹茶蕨饼一客。
ヽ(✿゚▽゚)ノ
  • 虾天妇罗 + 寿司6贯定食