2023-01-09
我订咗8点四位,有两个人唔食生蚝所以就冇加钱upgrade,但见其他枱一盘盘生蚝好靓仔!我认为必食既系佢既虾,无疑系MVP! 好鲜甜,厚肉爽口,0雪味臭味。烧扇贝都好正,蒜蓉味劲香,啲肉都系甜的(好怕其他放题𠮶啲沙律酱芝士烧扇贝,又腻又食唔到海鲜味)。仲有⋯白色既贝类(马刀贝?)都劲爽劲好食啊😭啊啊啊,仲有,左口鱼寿司都一定要叫,又滑又口又香鱼油。牛肉寿司都叫咗好多转,因为真系太软滑,又重牛味。有几样野系迟迟都无黎要吹到last order先黎到:炒乌冬、炒杂菜、炸豆腐⋯呢啲可能无咩人叫,所以佢地等唔到其他客人一次过炒。但最后所有一次过出俾我哋,热辣辣好正🤤 炸豆腐真系外脆内滑!!Um..麻麻地既有炒蚬、鲍片。仲有一杯杯嘅小甜品,系真系唔好食😅