2021-11-29
唔该❗️大家一定要bookmark‼️.一间位于界限街嘅车仔面,舖头细细唔算好显眼,座位都几少,主要得三张枱,但系 食物高质好有惊喜‼️🤩🤩😍.🍜🧄蒜油虾子捞面$15+日式猪软骨$15+糖心萝卜$11好少车仔面舖会有捞面,重要系虾子捞面,真系心心眼咗😍好吸引!毫不犹豫就决定要试下🤤🤤先讲一讲个个捞面先,面底系幼面,份量正常,味道系捞咗酱油加蒜油,所以好香同滑口。我重加咗麻辣酱,麻香又辣辣地,味道再丰富咗🤩😋😋😋面头重加咗好多虾子,一上枱就闻到好香!猪软骨虽然唔算系佢地嘅招牌菜,但都好好味!份量大约有4旧,好入味又好腍👍🏻👍🏻👍🏻萝卜够腍冇根亦都好甜!🍜🍢细何车五𩠌(猪皮 猪红 萝卜 鸡翼 陈皮鱼蛋) $43依碗系朋友叫嘅,虽然佢个卖相冇咁吸引,但系朋友都话好好食。因为佢个汤底系药膳汤底,甜甜地!五样𩠌入面,佢最推介鸡翼🌟🌟🍟🖤黑松露薯条 $15即叫即炸架,热辣辣,好脆口!黑松酱沙律酱好味🤣🤣😂.🐷🐽脆炸猪肠 $18见到都几多好评又几特别,外皮炸到脆卜卜,入面就软熟烟银😬.🧚🏼推介指数:🟤🟤🟤🟤🟤/5
唔该❗️大家一定要bookmark‼️
🍜🧄蒜油虾子捞面$15+日式猪软骨$15+糖心萝卜$11
萝卜够腍冇根亦都好甜!
🍜🍢细何车五𩠌(猪皮 猪红 萝卜 鸡翼 陈皮鱼蛋) $43
五样𩠌入面,佢最推介鸡翼🌟🌟
🍟🖤黑松露薯条 $15
即叫即炸架,热辣辣,好脆口!黑松酱沙律酱好味🤣🤣😂
🐷🐽脆炸猪肠 $18
见到都几多好评又几特别,外皮炸到脆卜卜,入面就软熟烟银😬
🧚🏼推介指数:
🟤🟤🟤🟤🟤/5