基本上service 真系超出预期, 因为每一个职都好细心, eg 我地自已讲野时有D comment, D 职员偷听到, 会即时帮忙调整 (冷气, 灯光)有朋友自己夹生果自制水果茶, 职员会自己拎只大杯比我地, 同提供柠檬, 但我地完全无出过声要求, 真系好friendly 同细心. 亦都会主动问我地食左咩, 同提供边D 系必试一定要食的菜式. 食物方面, 当然无失望, 其实真系样样都好好食, 平时其他buffet 提供的芝士一般都系麻麻地好食. 但呢间grand cafe 可以做到连D 芝士都好食, 系靓货. 真系好抵赞. 中菜必试汤, 乳猪, 叉烧, 蟹冻盘必食, 长脚蟹 龙虾, 带子熟食必食, 慢煮牛, 煎羊架, 煎菠萝, 鹅肝多士头盘必食, 黑毛猪ham, 沙律菜, 芝士, 面包甜品, 全部款都好好食, 只系其中有一款比较甜dd.必试 佢地自家制雪糕, 同埋pancake <-- Pancake 同平时D 味有D唔同, 但又讲唔出咩唔同, 但一定要试, 真心好食
真系好friendly 同细心.

食物方面, 当然无失望,

中菜
必试汤, 乳猪, 叉烧, 蟹

冻盘
必食, 长脚蟹 龙虾, 带子

熟食
必食, 慢煮牛, 煎羊架, 煎菠萝, 鹅肝多士

头盘
必食, 黑毛猪ham, 沙律菜, 芝士, 面包

甜品
全部款都好好食, 只系其中有一款比较甜dd.
题外话/补充资料: 由于当晚系细妹生日, 我订位时已经讲左有人生日, 职员系细心到, 见到我地食到差不多的时候, 见到我起身就走黎问我系咪上得蛋糕. 我都差D 唔记得左个蛋糕, 真系服务好好, o系hk 真系好难得.
2020-11-04
庆祝纪念