2022-10-13
【超好服务态度寿司店😋】同朋友去尖沙咀行街,佢话想食寿司,离远见到个招牌好吸睛就拣中“鮨乐”🤣🤣 装修阔落又舒服,假日都有午市套餐~10贯寿司定食🍣 ($188)午市定食套餐会包埋沙律同埋面豉汤,10件寿司摆盘非常精致🍽 忍唔住影咗劲多张相🤭 款式有吞拿鱼、中吞拿鱼腩、油甘鱼、帆立贝、赤虾同玉子烧等等。刺身同寿司饭嘅比例系8:2,吓亲我呢!鱼肉切得非常厚身,食落口好满足!🥹🥹✨ 同埋全部鱼肉都好鲜甜,唔会有渣~ 寿司饭嘅赤醋调味都啱啱好,不错不错👌🏻😌三文鱼寿司盛盒🐟 ($95)三文鱼怪见寿司定食无三文鱼,所以特登嗌咗个三文鱼拼盘🤭 我最最最钟意三文鱼腩💯 够肥美,油香四溢😎😎 软壳蟹沙律🦀🥗 ($78)软壳蟹系即炸,热辣辣好好味😋 如果份量再多啲就好了🤣最后仲送咗甜品,有2款拣,分别系柚子雪芭同紫薯雪糕,我比较钟意柚子,超级清爽,仲有啲柚子粒粒咬下,refresh🌿另外服务员嘅态度值得一赞,会自动自觉收碟,又不断会帮手添水🫣 成个用餐体验都好良好!
10贯寿司定食🍣 ($188)
三文鱼寿司盛盒🐟 ($95)
软壳蟹沙律🦀🥗 ($78)
软壳蟹系即炸,热辣辣好好味😋 如果份量再多啲就好了🤣