餐厅: 大快活
资讯:

2018-10-08 276 浏览
小秘书星期日下昼陪咗阿爸阿妈去饮茶,不过点心味道实在麻麻,我好快又要去揾嘢食😝我喺Megabox买完嘢,经过见到「大家快活」仲有下午茶,而当时我又奶茶瘾起,正好入去charge charge电😝喺排队买嘢食嘅时候,听到前面果位先生要即食面并鸡翼餐... 咁我就要个一样啦!小秘书同朋友拎住张飞去水吧等咗大概五分钟左右,全因即食面要排队等加汤👀 水吧个阿姐又只挂住派其他餐,根本无时间帮我哋😌 眼望住碗面又无得食... 惨惨猪👉🏻👈🏻 好彩等多无耐就到我👍🏻 以万分期待嘅心情埋位开餐😋 只烧鸡嘅味道都几好👍🏻👍🏻 轮到讲碗面,厨师将成个面饼摆落个碗就算😌 确系十分悭功夫之作💨 而个汤底就似乎落咗几倍嘅盐... 味道令人难受🤐 成碗面就咁浪费咗👎🏻👎🏻 咁粗制滥造嘅食物,又点可以留住啲客呢?

2018-10-07