近日去左启德𠮶边行下新商场,夜晚过左新蒲岗𠮶边揾食,见到呢间开左无耐嘅台式火锅店,就入去试下😊 menu有3个价位嘅餐可以选择,我地行到肚仔饿,就拣左最多野食嘅$358套餐。汤底可以6选1,我地拣左椰子鸡汤🍲 入面好多料,好多鸡件同椰子🥥,椰味香浓😋 入面仲有粟米同冬瓜,令到个汤更加清甜。野食方面,同其他任食火锅一样,都系有自助吧同qr code落单。自助吧有酱料,野饮,各款丸类菜类,仲有甜品同雪糕添😋 qr code落单当然有各款火锅配料,$358套餐最正嘅系有好多款海鲜,推介鲍鱼沙白蚬,2样用椰子汤渌都好清甜👍🏼Qr code menu入面最有特色嘅,就系有好多款台湾地道小食😍 好有台湾夜市feel呀!我地又系每样都叫黎试下,每样食d都饱🤣 我最推介嘅就系盐酥鸡同台式蛋饼,真系唔输台湾小食店架!