2022-09-26
餐厅嘅卖点系新鲜海鲜放题😂 最好玩系可以自己活捉鱼缸里面生猛嘅海鲜🦞虾蟹好活跃,夹起嘅时候仲系弹吓弹吓,鱼缸附近有冰同水,可以冰镇啲海鲜等佢哋冷静吓😂 除咗海鲜,餐厅仲有供应大闸蟹、法国生蚝、猪牛鸡、刺身、天妇罗、佐酒小食等等🤤🔸贝类🐚有鲍鱼、青口、花甲、刀贝、沙白、钻石贝等,最推介系沙白,鲜嫩、清甜、肉厚、无沙💯 仲有鲍鱼,大只厚肉唔韧💯🔸甲壳类🦀 三点蟹同蓝花蟹,细细只但几鲜味👍🏻🦐 草虾同濑尿虾,草虾爽口弹牙,非常鲜甜👍🏻 可惜濑尿虾太抢手,一早畀人夹晒食唔到🥲🔸肉类全部牛肉都好食,牛舌切法唔系圆圆一片而系长长一条,口感爽弹😂 牛小排同和牛都好重肉味👍🏻🔸蔬菜类选择几多,有羽衣甘蓝、油麦菜、娃娃菜、皇帝菜、生菜等🥬🔸饮品及甜品有最好饮嘅玻璃樽装汽水😂 仲有唔少嘅无糖饮品👍🏻 甜品选择都唔少,我哋拣咗阿波罗嘅孖条,感觉好怀旧😂🔸其他紫芋栗子薯饼即叫即炸,外脆内软,栗子甜甜哋🌰🤤 天妇罗同海皇粥都唔错
🔸贝类🐚
🔸甲壳类
🦀 三点蟹同蓝花蟹,细细只但几鲜味👍🏻
🔸肉类
🔸蔬菜类
选择几多,有羽衣甘蓝、油麦菜、娃娃菜、皇帝菜、生菜等🥬
🔸饮品及甜品
🔸其他