餐厅: 築地日本料理 (金百利廣場)
资讯:

2021-12-23 108 浏览
铜锣湾真系好多美食🥰今日想食日本野,所以就上左去金百利广场揾食😋黎到门口已经见到排紧队,睇黎呢间都几吸引😊等左一阵我同朋友都入得啦😋菜单款式五花八门,寿司/刺身/拉面/石锅饭样样都有,仲有多款特色小食🤤搞到我同朋友都叫唔停手,落左成枱都系野食😝😝🥢芝士鸡卷 $65超多芝士酱🤩🤩好似熔岩咁🥺🥺系咁溶哂出黎😛😛超好食!!又大件,十分推介😍🥢叉烧拉面 $72个汤好浓郁😛系鸡白汤底👍🏻👍🏻叉烧好大块,真系啖啖肉😙😙配埋软熟既拉面,真系好吸引😝惹味十足🥢加州卷 $32加州卷既内馅都几丰富同健康,有青瓜,牛油果同埋蟹柳,好有口感🤩🥢绿茶冷面 $58好高营养价值嘅荞麦面😛消脂一流☺️将酱汁同芥末倒入后,搅拌就可以食得☺️冷面爽口且清新,超级开胃🤤🥢芝士年糕入面爆浆芝士😋😋热辣辣出炉,咬住都拉到丝😍

🥢芝士鸡卷 $65

🥢叉烧拉面 $72

🥢加州卷 $32

🥢绿茶冷面 $58

🥢芝士年糕
入面爆浆芝士😋😋热辣辣出炉,咬住都拉到丝😍