2022-12-13
🚩 瀛丰放题料理专门店 三百零蚊就有生蚝海胆任食 ⁉️你冇听错啊‼️依家仲有大闸蟹任食,想食蟹嘅朋友可以捉紧大闸蟹嘅尾巴~依间放题店有别于平时食开𠮶啲嘈嘈吵吵咁,而间无论叫服务员或者买单都可以手机进行,所以成间店整体感觉都比较安静舒适,唔使同人斗大声~今日我同阿哥就系冲着海胆生蚝而黎嘅!睇吓我哋可以食几多啦〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰〰️〰️〰️〰️〰️🌈 晚市放题连升级食品 $387估唔到就到季尾大闸蟹都系咁肥,只只都爆膏,黄膏够香,白膏够浆虽然系任食生蚝,但佢生蚝嘅质素唔系讲笑~坚大只饱满,食落都好鲜甜好新鲜带子夹海胆口感好绵密,完全冇异味唔会苦如果你哋唔系特别偏爱食大闸蟹,海胆同生蚝可以食返普通放题~食物质素都超级唔错寿司嘅饭全部都系细细粒,唔系志在食饱你特别推荐火炙三文鱼同埋油甘鱼!超香油脂佢哋嘅泰式炒海鲜都好出色,墨鱼爽口弹牙,好惹味不过略嫌天妇罗嘅油炸咁比较重~饮品方面,虽然佢得一个饮品柜,但饮品种类都算几多,凉茶,果汁,汽水,茶应有尽有
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰〰️〰️〰️〰️〰️
🌈 晚市放题连升级食品 $387
带子夹海胆口感好绵密,完全冇异味唔会苦
寿司嘅饭全部都系细细粒,唔系志在食饱你
特别推荐火炙三文鱼同埋油甘鱼!超香油脂
佢哋嘅泰式炒海鲜都好出色,墨鱼爽口弹牙,好惹味
不过略嫌天妇罗嘅油炸咁比较重~