2021-11-26
#拉面沾面 #您哋钟意食边款.又嚟食一样我未食过嘅嘢啦~就系日式沾面啦~.元祖沾面专门店 📌尖沙咀厚福街5-6号多富阁地下5号舖.尖沙咀厚福街多嘢食系人都知~我就拣咗佢啦~♦️叫咗 #极上Raclette芝士龙虾沾面 啦! 哗哗哗~~~您哋有无睇到!!!成只龙虾呀!仲有, 个汤嚟到系够哂热辣辣呀!嚟到仲滚紧架!等我饮返啖汤先WOW!个汤好香同埋好有虾味呀!而且个汤都比较厚身所以啲面可以好挂汁!!!再讲埋D面先~好弹牙, 好好味呀~~都系讲返重点先, 只龙虾好新鲜爽口弹牙, 仲有好多虾膏呀!好正呀!!!😋😋😋😋.整体评分:最高为🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服务:🟣🟣🟣🟣🟣环境:🟣🟣🟣🟣🟣地点:🟣🟣🟣🟣🟣.总括嚟讲,元祖沾面专门店虽然系小店但出品非常好味!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻元祖沾面专门店 元祖つけ麺専门店 Ganso Tsukemen••••••••••••••••••••••••••••••.#攸桐妈饮饮食食游踪 #攸桐妈 #攸桐妈妈游乐团 #zozimama #6B29production #路边研究事务所 #6B29 #元祖沾面专门店 #尖沙咀美食 #香港美食 #大小帐 #互追
又嚟食一样我未食过嘅嘢啦~
就系日式沾面啦~
元祖沾面专门店
📌尖沙咀厚福街5-6号多富阁地下5号舖
尖沙咀厚福街多嘢食系人都知~
我就拣咗佢啦~
♦️叫咗 #极上Raclette芝士龙虾沾面 啦!
哗哗哗~~~
您哋有无睇到!!!
成只龙虾呀!
仲有, 个汤嚟到系够哂热辣辣呀!
嚟到仲滚紧架!
等我饮返啖汤先
WOW!个汤好香同埋好有虾味呀!
而且个汤都比较厚身
所以啲面可以好挂汁!!!
再讲埋D面先~
好弹牙, 好好味呀~~
都系讲返重点先, 只龙虾好新鲜
爽口弹牙, 仲有好多虾膏呀!
好正呀!!!😋😋😋😋
整体评分:最高为🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服务:🟣🟣🟣🟣🟣
环境:🟣🟣🟣🟣🟣
地点:🟣🟣🟣🟣🟣
总括嚟讲,元祖沾面专门店虽然系小店
但出品非常好味!!
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
#攸桐妈饮饮食食游踪 #攸桐妈 #攸桐妈妈游乐团 #zozimama #6B29production #路边研究事务所 #6B29 #元祖沾面专门店 #尖沙咀美食 #香港美食 #大小帐 #互追 #followforfollow #hk #hkmama #hkmami #二胎妈妈 #hkkol #foodie #hkfoodie