2014-07-14 6818 浏览
话说第一次through XX club book 左呢度食high tea...俾晒钱~ 净系拎张receipt 去食~系by terry cross-over 0既~ 本住未试过食呢间餐厅咁去食~准时三点钟去到~ 等左五分钟度就入到去~ 被安排向住窗嘅位~望住个靓景期望十分之大~跟住陆陆续续都有好多人尼左食一样0既嘢~ 但等左差唔多十分钟先有个人尼问我地饮乜~呢个系玫瑰主题high tea...当然系饮rose tea...叫完饮嘢又要等多十分钟先有嘢食~眼见D迟过我地入尼0既人都食紧~~都有小小无奈~但ok...心情好等一阵~嘢食尼到系份量少D...但都可以试下~点知一食~~真系好难食~!!由个 scone,咸点 到甜品都好难食~~scone 真系好难食~!!救命~~又笠口~ 原以为佢会因为玫瑰主题...D jam会系rose strawberry jam...点知都系好普通0既strawberry jam,仲要系唔好味0既~当中有两样系杯装0既嘢食~~但枱面只系得刀同叉~ spoon 都无只~杯rose tea 只系得一杯~~见到人地有一pot 我怀疑紧系佢地饮其他嘢定系佢地无

望住个靓景期望十分之大~

嘢食尼到系份量少D...但都可以试下~

scone 真系好难食~!!救命~~又笠口~

杯rose tea 只系得一杯~~见到人地有一pot 我怀疑紧系佢地饮其他嘢定系佢地无晒D pot~

只杯仲要有茶渍~ 唔知系唔洗唔干净定系倒茶先倒泻~

anyway...杯rose tea 都好难饮~ :( 但问题系我地连水都无杯架~

食完想快D走~去食D好嘢安慰自己~~又费事就咁走左去~咪叫waitor 埋单啰~~

点知佢真系拎张单尼叫我俾钱~~ @_@

过左阵先另一个waitor 拎埋份by terry gift 系我地~~ 真系失望到即时走,连开份gift 睇下都唔想~

第一次食high tea 会咁样赶住走去食返D正常嘢~

2014-07-13
用餐优惠