朋友介绍呢间pizza,佢同屋企人。食过番寻味,决定同我再黎食😆叫左两个3 courses lunch set 🗨 Vitello Tonnato🗨 Cold cut platter两款前菜份量都很多,呢款吞拿鱼沙律系pici 食过后一直无再试,配上非常烟韧嘅面包focaccia,一流啦🗨 La Camburrata🗨 La Montagna朋友话可以拣一个red base 同一个wet base!大推La Camburrata, 一件八吋pizza上面放满咗parma ham ,蕃茄仔同埋一个超大粒嘅水牛芝士 mozzarella 😋 一啲都唔孤寒La Montagna 系white base, 有焦糖化既洋葱,食落甜甜地,未试过试面舖 薯仔,整体其实都唔错其实最紧要系个饼底都做得好有口感,争质地,咁嘅价钱非常之抵食!由于𠮶日太热,一嚟到就叫咗两杯black coffee,侍应非常之有心, 热coffee出咗,仲要用冰shake左先出,饮落口极冰凉,绵密😍

叫左两个3 courses lunch set

🗨 Vitello Tonnato
🗨 Cold cut platter

🗨 La Camburrata
🗨 La Montagna

朋友话可以拣一个red base 同一个wet base!

• La  Camburrata