2023-03-04
西贡寻找好西之旅第三弹:呢间小编食到心心眼真系唔介绍唔得,简直如获至宝咁!❤️🫶🏻 唔知大家以前有无食过crumbs? (暴露年龄系列)果个froyo既texture 同带带微酸既甜味真系自佢执晒之后完全揾唔返! 呢次黎到小满定律本身都唔抱有希望,但一食,omg! 妈啊!就系呢只味呀! 超有回忆既感觉!【 Frozen Greek Yogurt】$58up/cup $38up/cone有2种选择,睇你果一刻想食边只多d。小编其实好想要cup size 因为有3个topping+ 1 sauce 跟埋畀你,但小编已经喺黎之前食左好多野好饱,所以就宁愿无咁抵咁叫cone + 2 个extra toppings, 拣左绿茶糯米糍同brownie, 一见到制成品小编只眼真系心心眼咁样,忍唔住叫左句「好正啊!😍」绝对会encore, I m pretty sure 😍😍😍