超好味日式蔬菜浓汤🥬🥣一汁一菜.日式浓汤外带店😍好fancy嘅装修,有三个套餐简,觉得Set B系CP值最高㗎,有汤+一品料理+日本米饭‼️汤品可以任君选择,如果唔想要饭,可以转面包或者沙律🥗😙睇店员盛汤时好治愈,每碗都系巨大🤩.法式龙虾浓汤🦞要饮到真材实料嘅龙虾汤,唔系经常遇到㗎,呢间就好岩心水😌个卖相系完全同高级餐厅饮到既一样😘饮落稠身嘅,有数量龙虾肉粒🦞味道个人黎讲稍为咸左啲,但系捞左佢个日本米饭就中和返啦!不得不提系个饭真系好好味,好烟韧呀系日本feel🇯🇵,重点系大大碗!.黑豚肉丸柚子胡椒浓汤🐷最多料嘅一款汤😙柚子粒捞埋落汤又几新颖㖞😌胡椒味可以再重啲!个浓汤系近似忌廉汤,好稠身而味道creamy☺️有大大粒肉丸、豚肉、椰菜、薯仔,杂锦汤咁好多野食👏🏻.花菜巴马火腿浓汤🥓🥦好正啊~西兰花打成蓉,吸收蔬菜一流!味道香浓,质感好smooth,仲有薯仔食🥔,配埋大大块Parma Ham吊下咸味👏🏻.一品料理✨油扬豆腐黑豚姜汁烧🐷有菜又有豆腐,加左啲姜汁去炒个黑豚肉,不错既小菜😌.番茄菠菜芝士鸡肉卷🍅🐔小食必点!个蕃茄汁做base好香,鸡肉好嫩滑入面包住菠菜同芝士🧀坚系吸引㖞!.野菜沙律
超好味日式蔬菜浓汤🥬🥣一汁一菜

法式龙虾浓汤🦞

黑豚肉丸柚子胡椒浓汤🐷
花菜巴马火腿浓汤🥓🥦

一品料理✨油扬豆腐黑豚姜汁烧🐷
有菜又有豆腐,加左啲姜汁去炒个黑豚肉,不错既小菜😌

番茄菠菜芝士鸡肉卷🍅🐔

野菜沙律杯🥬🥗
唔想食饭嘅健康一族,可以点个沙律杯㖞☺️有萝卜、青瓜、生菜、仲有奇异果🥝!落埋佢个沙律醋酱汁好配呢🥳