2019-06-10
同老公仔去九龙城食晚餐,餐厅既装修好dreamy,系女孩子都钟意既粉彩色系^o^首先饮左朱古力,味道好特别,系香蕉朱古力同薄荷朱古力,朱古力味好香,又唔会太甜同盖过薄荷同香蕉味。加埋个拉花,真系未饮都甜哂^ - ^跟住就系主菜三文鱼意粉同菠菜鸡肉意粉,好creamy,好好味,份量刚刚好,抵赞(*^__^*)最后就系个甜品,pancake既蛋味好香,好soft好松软,加埋个cream,好似食紧绵花糖咁sweet(o^^o)最值得赞既就系侍应既服务态度十分好客有礼貌,会主动留意客人既需要。我地去个阵仲未到晚餐时间,但服务员都先送上餐饮同埋俾我地order左先。对于我地肚饿一族泥讲系一个贴心既举动(^.^)整体泥讲,呢间餐厅值得推介!以晚市泥讲包餐饮、主食同甜品,套餐价都系$108一个人,系超值!!! 同老公讲左下次一定要再帮衬,因为太好味啦!
同老公讲左下次一定要再帮衬,因为太好味啦!