2014-03-05
上星期收工 我同我朋友去左罗麦记到食晚饭, 去到果阵 都已经开始多人 不过都重有位,😄个肥仔哥哥好好礼貌问我地几多位,到坐低左,虽然地方有小小细 但系都几舒服😌于是我同我朋友就开始拎起餐单牌睇下有咩好食..个餐牌好得意 系本小学生手册 😂于是乎,我就点左一个虾多士同一个名叫烩汁砖头焗猪扒饭,而我朋友就点左鸡翼捞丁至于饮品方面 当然系点左我地打工仔最钟意饮既冻奶茶啦!等左十五分钟到,已经开始有得食,😲我同我朋友都第一时间觉得,厨房整野既速度都几快,个场都几多人下,我同我朋友无谂过可以咁快就有得食😊 首先,我地食左个虾多士,无乜油 重几香口tim 再加上沙律酱 都几清新👍食完个虾多士,个砖头饭终于有得食啦,我一met开个包,见到好多饭系入面,完全无偷工减料😊入面既饭系炒饭,重有好多汁系入面!一啲都唔会食到口干而我朋友就话个鸡翼捞面既捞面汁好好味,啲鸡翼重好入味!👌食完之后,侍应都会问下我地洗唔洗帮我地收一收啲野,服务态度都几好,值得一赞👍👍 埋单既时候都系200蚊左右 好低食!下一次一定会再食过😄😄😄!
至于饮品方面 当然系点左我地打工仔最钟意饮既冻奶茶啦!
而我朋友就话个鸡翼捞面既捞面汁好好味,啲鸡翼重好入味!👌
下一次一定会再食过😄😄😄!