2021-07-12
食过香港好几间米芝莲法国菜,都觉得性价比唔高,似食环境多个食嘢食。但呢一间食物味道同温度都掌握得非常之好,环境同服务亦都一流。适合庆祝节日,又或者系情侣约会。头盘方面我哋拣咗tomato burrata salad,酱汁做得好好味酸酸甜甜😭而个burrata都非常之好味,系我喺香港so far食过最好味嘅!另一个头盘我哋拣咗薄切八爪鱼🐙,同样地个酱汁做得好夹好好味。食到咁上下,侍应服务亦都非常之好我会不时帮你加水照顾你嘅需要,最重要就系会帮你清洁下张枱。头盘方面带咗一个猪扒,可以拣生熟程度,我哋就拣咗比较熟嘅medium well。做得非常野味,外香内软。如果接受到嘅人可以拣medium因为肉汁会再丰富啲。另一个咪我哋拣咗烧春鸡。上来嘅时候非常新鲜热辣。而且seasoning都做得非常之好!成件事真系好香。特别一赞就系呢只烧春鸡肉质非常多,里面嫩到不得了!而个鸡皮烧得好香脆!甜品方面一定要识下佢嘅French toast !! 出面系caramelized 嘅脆皮,而里面系又甜又香又松软嘅面包。再加埋加你嘅雪糕真系一级享受!
甜品方面一定要识下佢嘅French toast !!