招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (永光中心)
资讯:

2020-05-30 2978 浏览
好耐冇食谭仔,今日特登同女朋友过去食。 我哋叫腩肉米线10小辣, 鸡肉米线十小辣, 同埋一碟皮蛋。 首先我想讲个汤底方面, 其实鸡肉米线系会鲜甜啲, 至于腩肉𠮶个汤底虽然都系十小辣, 但系会比较咸味重啲, 冇咁鲜甜。 鸡肉比较碎, 有少少难夹。 但系呢度嘅 姨姨婶婶侍应非常之有礼貌同埋好人, 服务都好周到。 最后不得不提𠮶个皮蛋, 有芫茜响上面, 加埋只皮蛋本身系流心, 一摆落口个蛋黄系即刻流动即刻溶化, 真系食极都唔会厌, 在不少少皮蛋嘅芫茜同埋辣椒油落去自己碗汤面到嘅话, 更加会生色不少。