2023-10-16
朋友约食打边炉,当然要带佢黎呢间任食鸡煲同高质牛肉既火水炉啦!呢间装修都几特别🤣完全系80年代既风情,上到去既装修都令人有时空穿越既感觉😂😂我地拣左最贵既$398既CEO套餐🙈有成4款手切高质牛肉同其它配料任食!!呢度有d特别,系先食鸡煲再转汤底打边炉。鸡煲质素都高,鸡好入味,麻辣十足,入面仲有牛肚、猪大肠、牛筋等,弹牙又有胶质🥺🥺食完鸡煲,可以转汤底打边炉!我地拣左招牌浓郁沙爹锅同特浓皮蛋芫荽锅。沙爹好浓厚,用黎打牛非常perfect,就算唔点酱料都完全OK,好掂👍🏻 皮蛋芫荽锅好适合打素菜,d菜唔知点解会变到好鲜甜😃😃四款手切牛肉都好高质,雪花好均匀,劲好味!其他配料都好唔错,比起贵价单点果d火锅店都完全唔会输😦依家仲有$68蚊任饮酒精饮品,生啤饮两杯就已经回到本!!呢间火锅的确唔错,汤底好食,配料又高质,选择都算多,呢个价钱绝对超值🙈
依家仲有$68蚊任饮酒精饮品,生啤饮两杯就已经回到本!!