2024-08-18 287 浏览
如果经过观塘唔知食乜好,我一定会拣foodcourt呢间金边粉!! 第一间分店系将军澳,𠮶阵已经觉得好好食!不过𠮶度装修靓价钱又相对贵少少.. 不过依家已经结业,得返apm呢间! 𠮶阵好似系用米芝莲黎宣传!话最出名系金边粉!其实的确系好好食!! 虽然系foodcourt! 但系都系即叫即炒,等紧𠮶阵见到厨师系咁炒😍 所以拎上手系热辣辣嫁!!!$68蚊有咁大块猪颈肉好满足!!不过我最爱既金边粉份量少左dd!! 佢既金边粉味道系我最钟意既!甜酸比例岩岩好!面条食落烟烟韧韧,绝对唔会炒到散收收! 呢间店我净系食呢款,完全唔舍得试其他餐😂😂希望呢间店会喺香港好好生存落去,开多几间分店就最好啦❤️❤️

猪颈肉炒金边粉

呢间店我净系食呢款,完全唔舍得试其他餐😂😂

2024-07-09
猪颈肉炒金边粉