釜饭其实系日本的一种锅饭😆呈上形式基本上都系一人一锅咁😆如果你都仲系唔太清楚!咁简单讲其实佢系日式既煲仔饭😆❤!做得好既餐厅同样可以食到香喷喷的饭焦😆❤!呢间釜之魂就做到喇👻✨❤!!-🍱金魂釜饭 午餐$98连一杯热饮:金魂釜饭姐系鳗鱼釜饭❤! 系全店最受欢迎既款式❤! 的确!块鳗鱼望落好肥美好juicy! 师傅将块鳗鱼烧到外层好香好脆,而鳗鱼啲肉质。。整体结实得来咬上口又有啲松软❤鳗鱼外层仲吸满满啲烧汁真系好正😆❤加上佢完全无碎骨,可以大啖大啖咁食👍🏻👍🏻我个人认为佢呢度啲鳗鱼绝对差唔过名xx奈👍🏻👍🏻! 而下面啲饭,食得出一阵阵焦香既炭烧味,你无睇错!啲饭真系有焦香味😆! 饭粒饱满,粒粒分明,食到底你都咪话唔饱😆👍🏻👍🏻! 食埋最底既少少饭焦就十分满足喇😆❤~!!就连同行既朋友都后悔自己无叫呢个金魂!无喇,食完个刻已经谂住encore再去😍~!-
釜饭其实系日本的一种锅饭😆

呈上形式基本上都系一人一锅咁😆
如果你都仲系唔太清楚!咁简单讲其实佢系日式既煲仔饭😆❤!
做得好既餐厅同样可以食到香喷喷的饭焦😆❤!
呢间釜之魂就做到喇👻✨❤!!

🍱
金魂釜饭 午餐$98连一杯热饮: