2019-02-15 604 浏览
呢度食泰国同越南菜,两样小编都好钟意食。呢度嘅野食好唔错,大部分嘅野食都好正宗,而且好入味,小编间唔中就会食一次。小编最钟意食呢度嘅泰式金边粉,炒得非常惹味,食材新鲜又足料,真系好似去左泰国地道餐厅食嘅咁!美中不足系比较多油,叫过少油但都仲系油,朋友比小编食得油都觉得食完个肠胃有反应😂小编其次钟意食嘅系生熟牛肉汤河,好香basil同薄荷叶味,啲牛肉新鲜同好味,河粉都好爽口,好正呀佢个lunch set几抵食,百松啲蚊有个主菜,拼盘同野饮。个拼盘都几多野同大份,而且都好食。个青柠梳打好好饮😂😂呢个都系好香basil叶味,个鸡都烤得好香,而且小编好钟意食鸡胸肉🥰芒果糯米饭都好食,芒果同饭嘅比例啱啱好,不过个椰汁厚同多左啲整体黎讲好唔错,啲位都坐得舒服。推介大家黎呀
呢度食泰国同越南菜,两样小编都好钟意食。

虾炒金边粉

虾喇沙汤面
Lunch  set

酸辣烧鸡汤米粉

芒果糯米饭

整体黎讲好唔错,啲位都坐得舒服。推介大家黎呀

虾炒金边粉
生熟牛肉汤河