2023-04-23 392 浏览
近年食多咗不同餐厅嘅burger,觉得最好食或者讲我最钟意嘅,系包松软有牛油香,汉堡热辣辣又多肉汁嘅,呢到嘅burger就啱晒我!荣登「我本人」排行榜number one☝🏻用上澳洲自家农场生产嘅天然安格斯牛,有素质多汁湿润,口感一流👍🏻🍟N+ Classics with Bacon正如我上面介绍都讲过,burger包松软,烘热过有牛油香,有生菜番茄紫洋葱、最正当然系半溶芝士,口感味道极好,灵魂之一嘅汉堡扒质感似手打般有口感有层次,多汁湿润、肉味浓郁,要咗Thousand Island酱,整体超好食🉐🍔N+ Limited Truffle Single BurgerBurger包同汉堡扒同样出色,唯独不同嘅系多咗truffle味道,更矜贵之余,松露相当吸引,6安士嘅汉堡扒更大块好有口感,黑松露酱配埋菇菌,成个味道更加突出,好好食😋🍟薯条/ 薯角要combo set有埋薯条/ 薯角,新鲜热辣炸出嚟当然好食🤤🥤N+ Sparkling Lemonade特别要讲呢杯Lemonade超好饮,酸酸甜甜,开胃又可解油腻感,超得🉐🚩N+ Burger (湾仔) @nplusburger 📍湾仔汕头街

🍟N+ Classics with Bacon

🍟薯条/ 薯角