2023-03-16 36 浏览
淘大有一间海南鸡专门店由我仲系学生果阵食到而家😆咁多年黎鸡真系保持一贯水准,而且除左海南鸡之外,肉骨茶、鱼香肉饼等等都系皇牌食品👑🐥栢档极品去骨海南鸡 半只$93呢间海南鸡标榜无激素.无抗生素,食得够晒放心😋鸡肉一如既往嫩滑有鸡味,鸡皮爽得黎有弹性👍🏻食海南鸡饭点可以唔提佢既三色酱汁,尤其系黑豉油!黑豉油系海南鸡既灵魂,出面有啲好颓既真系够胆倒生抽出黎就黎,真系会破坏晒成个用餐体验😂栢档系用拎到大奖🏅既黑豉油,质地浓郁又香甜,蘸鸡一流🤤🐷肉骨茶套餐 $83套餐包括生菜🥬、鸡油香饭(可选白饭)、迷你雪米糍同饮品呢排潮湿天气最岩食肉骨茶祛湿补身,肉骨茶用料充足,排骨豆卜份量好多,排骨亦都煮得入味同好腍,啖啖肉🤤而且汤汁大大碗,饮到够晒喉🤤

栢档极品去骨海南鸡 半只

🐥栢档极品去骨海南鸡 半只$93
肉骨茶套餐

🐷肉骨茶套餐 $83
套餐包括生菜🥬、鸡油香饭(可选白饭)、迷你雪米糍同饮品
栢档极品去骨海南鸡 半只
肉骨茶套餐