2024-09-03
今日肥猪带我黎呢间法国菜食好野🤤 无论系气氛环境,都相当好。装修得好用心,一查之下原来系新闻女王拍摄地方黎🤣 唔怪得咁靓! 呢到环境好得之外,侍应服务态度no.1 呀 ,每转一道菜都好有礼貌 又会讲解点煮点食🤤 餐包上枱系热辣辣 ,一个硬包一个软包。 牛油都岩岩好 软度适中。个人比较钟意软包,唔够餐厅仲会问你够唔够🤣Sea Cucumber Meat 有桂花蚌好爽口,唔会un 配上三文鱼子同 土豆加青柠分子泡沫 好开胃既前菜The "Tartare" .GF.DP.和牛他他,牛肉切碎 ,配埋鱼子酱鹌鹑蛋,加左麻辣中辣辣地,意外地好好食,配埋佢既亚麻籽脆片,岩岩好,系一道好创新既料理
French Yellow Chicken 系一道印度🇮🇳同法式既fusion菜, 用法式奶油鸡做既嘅鸡卷 食个时敲碎佢个蛋面脆饼 ,配埋泰北咖哩酱嚟食一流Pork Belly西班牙猪腩同纽西兰蝥虾 烟熏过 食落有阵阵烟熏香既味西班牙猪腩点青苹果泥 可以中和油腻感,想食重口味就点佢自制汁最后系生果 同甜品生果几甜 ,甜品系红桑子 酸酸甜甜🤤
Pork Belly
西班牙猪腩同纽西兰蝥虾 烟熏过 食落有阵阵烟熏香既味
最后系生果 同甜品
生果几甜 ,甜品系红桑子 酸酸甜甜🤤