2021-06-20 209 浏览
星期日放假,同朋友行下商场,行到攰攰地,谂住又啱啱经过老虎堂有🍧甜品食,之后坐掋去柜台order 左个「黑堂芋圆波霸刨冰」,个后生女👧服员起初时都冇咩问题,但送餐时就好粗暴咁,将用托盘盛住个碗糖水大力揼落枱面上,之后吓得我朋友🥵哗一声,都算,之后发现得一只匙羹,我就走去水吧向该位后生女👧职员讲,我想要多一只匙羹,之后该后生👧服务员用好不友善嘅态度话:「我好忙,等阵间先可以比到妳」之后我真系忍吾住度火话:「究竟拎只匙羹要等几耐」?咁个𠮶女👧识员先肯比只匙羹我,之后我食左几匙糖水,就听到该女👧职员系水吧大力掟物件嘅声,之后我吾掋得同该女👧职员顶左几句添,我从未试过食糖水,都可以遇到啲咁嘅差劲嘅服务。讲返碗「黑糖芋圆波霸糖水」,才料小,糖水多,味道一般,胜在份量大碗。小弟永不光顾老虎堂☹
小弟永不光顾老虎堂☹
2021-06-20
等候时间
7 分钟 (堂食)