2009-10-01 14 浏览
(1) o个晚我朋友7:00pm去到,即刻有位入座 我就大约7:15pm到,见门口冇侍应我就行入去揾我朋友;行行下有个穿西装的女职员大叫问:「小姐,你有位未架」,我点左一下头回应,或者佢睇唔到,但再大叫:「你企o系度呀小姐」... ...全场食客岐视我!无奈的向她说我朋友已到了,她才让我进去。劲瘀皮(2) 大约7:40佢地有客要十几人枱,职员在我面前指著我说:「呢度就走架喇,你等多一阵啦」... ...我只吃了半小时就要被人赶走?这里不是快餐店嘛?(3) 吃了一个 蟹子沙律,青瓜苦的,见西装男侍应来收碟,便顺便比比意见告诉他青瓜苦的,他说:「青瓜系有少少苦味架,呢d系正常味」... ...噢!我这生人第一次吃蟹子沙律吗?我这生人第一次吃青瓜吗?青瓜什么味道我会不知道吗?(4) 全晚你唔叫都唔会有人同你加茶。我唔想再食到一肚气,所以唔会再去食~
(1) o个晚我朋友7:00pm去到,即刻有位入座

(4) 全晚你唔叫都唔会有人同你加茶。

我唔想再食到一肚气,所以唔会再去食~