2023-03-18
前所未有咁差嘅一次晚饭经验. 订枱后已亲自打电话订片皮鸭,接电话嘅女士话吾需要订,不过会mark低.怕漏所以确认订枱时再提起,确认已“mark"左. 坐低左落order, 被回应: 片皮鸭己经卖晒!我:下!我order左架㖞?!男仕相信系经理话check check就冇返过嚟嘞. 转头问另一位男士, 又check check, 过左阵终于回覆:片皮鸭已经卖晒. 见势色唔对先讲吾好意思,不如食鸡啦. 最后叫咗炸子鸡........点知食到差唔多尾声嘅时候炸子鸡仲未有踪影,就问侍应,回覆系: 炸子鸡已经卖晒.........但系成餐饭都冇人同我地讲.坦白讲, 其实系好基本嘅嘢......咁低级嘅错误真系要睇睇吾好再犯.睇落餐厅有起码一半吉枱,原因都好明显.可能佢有好多房好多客人,系我留意吾到. 呢餐饭食得非常吾开心,食物质素一般,服务有好大进步空间.