2022-05-11 841 浏览
依间位于荔枝角工厦既小茶记,来头一d都唔细! 每到中午已经人头涌涌,不论堂食外卖一样多人! 朋友见我食开草,推荐我一定要试下佢个沙律餐!🔸️皇牌经典套餐 $54(跟餐配一杯饮品)- 听个名唔似沙律餐,但因为实在太多人叫! 已经成为名物! 餐内有可自选一款面包+一款内馅+两款沙律! 搭配款式超多!今次试左烟三文鱼牛角酥配田园沙律及杂果沙律+冻奶茶烟三文鱼牛角酥有手掌咁大,食完基本已经饱左6成!牛角酥超级松脆可口! 三文鱼大大块,口感满满!必食!沙律材料多,同时可选两款绝对不怕只食草口淡淡~食完饱到癫~以依个价钱食到沙律同质素上剩,真心大推! 另有只食沙律的套餐,亦只是34蚊,适合低碳人士喔!🔸️5星⭐评分好食指数:⭐⭐⭐⭐⭐整体份量:⭐⭐⭐⭐⭐性价比:⭐⭐⭐⭐⭐打卡度:/餐厅环境:⭐⭐⭐✅低碳/生酮饮食人士#food #foodie #foodporn #foodphotography #foodpics #foodstagram #foodblogger #foodstylist #foodart #foodlove #foodshare #foodphotos

🔸️皇牌经典套餐 $54(跟餐配一杯饮品)

今次试左烟三文鱼牛角酥配田园沙律及杂果沙律+冻奶茶

🔸️5星⭐评分