2022-11-25 427 浏览
见到餐厅最近推出咗限时优惠✨幸福摩天轮 「因为有你 二人套餐」只需$398,超抵食呀😍餐厅由泰籍大厨主理,将西式食材融入泰菜,推出各种fusion 菜,加上精美嘅摆盘,打卡一流一出lift门,右手边就有个摇摇椅花花打卡位😍入到餐厅,灯光昏暗,播住啲泰文歌,感觉几舒服👫幸福摩天轮 「因为有你 二人套餐」限时优惠 $398 原价$550🎡幸福摩天轮呢个打卡一流,好梦幻呀😍分别有泰式生虾、酸辣凤爪、青木瓜沙律及鸡枣糯米肠!泰式生虾好大只又爽口,辣🌶️得过瘾😋青木瓜沙律口感几好,好开胃!酸辣凤爪味道几好,而且好爽口👍🏻鸡枣糯米肠好特别,味道都唔错😛睇得又食得❤️一次过可以试到4款前菜🤗🍲冬荫功海鲜汤好足料,有青口、虾、鱿鱼同埋菇🍄,啲材料吸晒汤底啲味,食落好正😋而汤底饮落酸酸地带微辣,味道都几浓,好惹味,最钟意佢又够热,饮完全身都暖晒🤗🐠招牌泰式青芒鱼新鲜盲𫚧起肉,炸到香脆,表面再淋上青芒果酱、芒果丝、腰果同埋其他配料,睇见都开胃呀😍鱼肉酥脆又冇骨,配埋个酸酸甜甜嘅酱汁,又真系几好食wor😋🥥椰汁西米糕椰汁味好香浓,西米够软糯,甜度适中,好食😋🍋青柠梳打青柠味几浓,好解渴🍯香茅姜蜜姜味几重,辣辣地

👫幸福摩天轮 「因为有你 二人套餐」
限时优惠 $398 原价$550

🎡幸福摩天轮

🍲冬荫功海鲜汤

🐠招牌泰式青芒鱼

🥥椰汁西米糕
椰汁味好香浓,西米够软糯,甜度适中,好食😋

🍋青柠梳打
青柠味几浓,好解渴

🍯香茅姜蜜
姜味几重,辣辣地,感觉几暖胃

🍻Stella Artois
大大杯生啤,饮落真系好爽

💕餐厅环境几靓,好优雅,食物感觉真系好正宗,打卡都一流呀😍
  • 幸福摩天轮