2019-09-30
话说最近去开深水埗,就近近地系西九龙中心揾地方食lunch,见到一间写住60分钟$68任食放题🍞🍗🍲🍤仲要包饮品免加一😧平时一个lunch分分钟都唔只呢个价钱啦🤔望入去又好多人食㖞,应该都唔系伏😂所以决定试一试😎.款式都唔少,由小菜到小食到前菜都有!🤩有炸鸡翼、卤水鸡翼、椒盐猪扒、干炒牛河、豉油皇炒面、肉酱长通粉、 咕噜肉、奶油猪、西多士、咖哩鱼蛋、老火汤、炒菜等😍😍😍而所有热食小菜都有炉热住,职员会keep住check下啲火同加𩠌👍🏻.食完重点推介以下呢几款俾大家😋❤️炸鸡翼,够热,个皮都仲脆的,重点系腌得好入味!🧡椒盐猪扒都系劲正!外脆内软,又非常入味,仲要超香,邪恶到不得了😈连戒紧热气野嘅我都破哂戒食左几块🤫🤫🤫💛干炒牛河炒得都好有水准,同茶餐厅既炒河有得挥!💚蒜蓉粉丝茄子都好好食,又香又惹味😛💙奶油猪都系必食!咁啱遇到佢新鲜出炉,即刻好多人走去拎,转个头就俾人扫哂🤣🤣🤣💜老火汤俾足料煲,好有住家汤既感觉🥰重点系冇落味精👍🏻味道清甜。.呢个价钱有咁多款式仲有咁好既质素,完全系良心价!😇难怪好多街坊或者系附近既上班一族黎帮衬🤗不过始终佢间餐厅系6楼,唔知个啲未必个个都会走到上黎。🌟佢
食完重点推介以下呢几款俾大家😋
❤️炸鸡翼,够热,个皮都仲脆的,重点系腌得好入味!
💛干炒牛河炒得都好有水准,同茶餐厅既炒河有得挥!
💚蒜蓉粉丝茄子都好好食,又香又惹味😛
🌟佢地仲有下午茶放题,夜晚仲有边炉同扒食,真心要支持一下呢啲小店🤓