2018-05-31 239 浏览
平日星期四午餐经过见到,以前觉得佢好贵无试过,今次午餐个价又唔错,就一于去试下。点知,简直系发现新大陆啊!叫咗个蟹肉蟹籽意粉同芝士菠菜扁意粉,每个餐只系$68唔洗加一!😍仲有免费自助沙律吧,有火箭菜、小麦紫薯、小米饭、西瓜菠萝哈蜜瓜咁,都唔少嘢而且quality又好,系等嘢食个阵可以食下又健康😋跟住包餐汤同面包,更加送每人生蚝一只!!😍😍😍系免费送生蚝啊!!之后黎咗个main course,D意粉嘅quality都唔错,而蟹肉意粉真系一丝丝嘅蟹肉,量唔系特别多,啱我呢D肥腻嘢食少D生果食多D嘅人😋😋最后仲送一客小甜品,系好creamy嘅蛋糕卷加少少芒果酱,冻饮唔洗加钱而且系用mud嘅大杯装!最后真系食到饱到反肚😂😂依家即使去快餐食都要$3X/4X,$68有餐汤,包,main course,生蚝,自助沙律吧,甜品同餐饮仲唔收加一,性价比爆灯!!!推荐大家去试下哦!💕

依家即使去快餐食都要$3X/4X,

推荐大家去试下哦!💕