2020-02-29 1620 浏览
虽然系food court,质素却远超普通food court产品,最紧要是cp值太太太太太高!小妹本身系唔太钟意食烧烤,因搞到成身油味,环境又好嘈⋯但见到呢间舖有出一人前烧烤set,又觉得好俾心机,考虑到独自用餐嘅朋友⋯于是嗌左杂锦拼盘系好多野食呀⋯有韩式前菜,沙律,生菜盘,米饭,烧肉与炉边蛋。前菜虽然系普通货色,但系分开用碟呈上,唔系用酱料盘三样一set果啲。沙律菜好新鲜呀,脆卜卜米饭亦有洒上芝麻。炉边蛋有菜脯及原味嘅。烧肉拼盘有鸡肉,护心肉,汁烧牛肉,牛小排。除左护心肉都唔错,护心肉劲硬。亦都有南瓜同秀珍菇,南瓜就麻麻地呢个「一人餐」完全可以两人食咯⋯我嘅感觉系食紧Buffet每样菜式都大大碟,连追加嘅柚子冰茶都系大杯呀。想食石头锅饭嘅朋友都可以同frd一起嗌呢个餐,事关食完烧肉完全可以自己整一个石头锅饭出黎🤣我估我食得仲多过隔离台嘅男士⋯嘢饮可以唔使嗌,因会太饱

米饭亦有洒上芝麻。炉边蛋有菜脯及原味嘅。

呢个「一人餐」完全可以两人食咯⋯我嘅感觉系食紧Buffet